Cautare

1240 de rezultate pentru "antoniu florica iasi" (2.91 secunde)
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. ... Pe 30 mai, va fi spectacolul Alice in Tara Minunilor de la Ateneul din Iasi. ... Spectacole invitate in 29 si 30 mai (Timisoara, Oradea si Iasi):
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba. ... N-a zis si Chisinau-Bucuresti (sau Chisinau-Iasi). ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
De asemenea, pentru aceeasi contraventie a fost sanctionata, de catre Politia Harsova, si Florica Gheorghe, de 34 de ani din localitate, cu suma de 7 milioane de lei, conform articolului 97 din legea 373/2004.
Printre contestatari se mai afla si Florica Ardelean, care a depus la BEC documente prin care se pronunta impotriva candidaturii lui Gheorghe Ciuhandu, precum si Eugeniu Petria, care a contestat candidaturile lui Adrian Nastase si Traian Basescu.
El i-a recomandat lui Ponta sa „tropaie din picioruse la sedintele TSD, cand se joaca de-a Che Guevara, sau pe la 'Florica', cand mai bea cate un sprit si nu plateste, nu in Parlamentul Romaniei“.
Dar si sora tatalui, mama Ica (o chema de fapt, Florica, insa aflat la o varsta frageda, n-am putut sa-i pronunt numele decat Ica si toata lumea asa i-a spus), o femeie extraordinara, a doua mama pentru mine, si ea si-a pus amprenta, augmentand pasiunea de care vorbeam.
Florica Lungu, 61 de ani: "Pentru noi cei saraci tot rau va fi. Pentru tineri va fi mai bine pentru ca au alt orizont.
500.000 de euro sprijina in fiecare luna proiectele culturale ale creatorilor independenti si ONG-urile culturale. Printre realizarile mandatului sau se mai numara cumpararea Vilei Florica sau deblocarea colectiei filatelice a Romaniei.
500.000 de euro sprijina in fiecare luna proiectele culturale ale creatorilor independenti si ONG-urile culturale. Printre realizarile mandatului sau se mai numara cumpararea Vilei Florica sau deblocarea colectiei filatelice a Romaniei.
Este cazul lui Titu Gheorghiof, a minorilor care au semnat angajamente cu Securitatea, si dupa unii membrii din Colegiu, cazul lui Dan Voiculescu sau chiar al judecatoarei Florica Bejinaru, care a primit recent o confirmare ca nu a facut politie politica.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
google-analytics.com